www.ebk.dk >
Fotos Tegninger
Drøsselbjerg Strand, Artemisvej 8, 4200 Slagelse
Grundstørrelse: 1.265 kvm
Hustype: KompaktX 60BK
Bebygget areal: 60 kvm
Overdækket areal: 0 kvm
Kontant: Kr. 1.025.000

BYG DIT DRØMMEFRITIDSHUS

– med det hyggelige KompaktX 60BK

Nøglefærdigt og indflytningsklart
 
 

» Hent brochure som pdf
» Hent oversigt over særværdigheder og aktiviteter i området
 

 

Der vil være mulighed for valg af anden hustype, projektprisen vil blive tilpasset den valgte type. 

 

Kontakt: Byggerådgiver Morten Aagaard • Tel: 5140 7949 • E-mail: maa@ebk.dk
Brutto- og nettopriser skal opfattes som orienterende og er uden ansvar.
Bestil vores brochure og prisliste
Gå på opdagelse og find den arkitektur og indretning der passer dig
Bestil brochure og prisliste
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
Til toppen