www.ebk.dk >

PRISLISTE OG BROCHURE

Prisliste, nyhedsbrev

Hustype

(Helårshuse fra EBK bygges ikke i Jylland eller på Fyn)

Dine oplysninger

(Udfyld felter markeret med )

Få tilsendt brochure og inspirationsmagasinONLINE BROCHURER

Klik på billederne herunder for at hente vores nyeste brochurer i digitale formater, så har du dem med det samme, eller udfyld formularen til venstre og få tilsendt vores flotte trykte udgaver af brochurerne og prislister.
Hovedkatalog-Lyseudsigter-v2

Tag et kig i vores store katalog, hvor vi har samlet flere af vores populære hustyper - Kompakt, Strandlyst, Musholm FRI, Hirseholm samt  Søholm. Alle huse danner den perfekte ramme om familiens fritid - I vælger hvilken hustype der passer Jeres familie!

Musholm FRI+U Udlejningsbrochure

5 attraktive fritidshuse udviklet af EBK HUSE i samarbejde med NOVASOL.

fjordhuset-forside-2018

Fjordhuset udtrykker noget ægte, autentisk og naturligt. Arkitekturen er moderne og stram, men indenfor møder man en intim og hyggelig sommerhusatmosfære og en gennemtænkt indretning. Et unikt modulsystem med utallige varianter gør det muligt, at huset kan indrettes præcis efter kundens ønsker og omgivelsernes karakter. 

fjordhuset115-thumbnail

Fjordhuset 115 og 133 er designet med de samme fleksible moduler, der kendeteg­ner serien. Det betyder, at du kan sammensætte og spejlvende modulerne efter dine behov og optimalt tilpasse huset til grund og omgivelser. Men den enkle bygnings­krop er nu udvidet med en smuk og funktionel vinkeltilbygning.

onv-brochure-2018

Med markant arkitektur udfordrer ONV-husene det traditionelle billede af et dansk sommerhus. Husene er designet af ONV Arkitekter med vægt på moderne arkitektur, åbenhed, spændende lysindfald samt enkelthed og funktionalite.

Klinkholm-Helaars-Brochure-v2

Helårs-haveforeningshuse i moderne, åben arkitektur. De spændende træhuse karakteriseres alle af den moderne åbne arkitektur med loft til kip og store vinduespartier, der trækker lyset og naturen helt ind i husets indre. 

 

 

Ikon:
Testemopnials-EBK
Action - Overskrift:
”Selvom der er masser af charme og hygge ved et ældre sommerhus, er det ikke fedt at skulle bruge sin ferie på at renovere og vedligeholde.”
Action - Tekst:
Allan Nielsen
Musholm FRI
Ankertekst:
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
VIL DU UDSKIFTE DIT GAMLE SOMMERHUS?
Action - Tekst:
Bestil vores brochure og få overblik over pris, fordele og fakta
Samlet link-Popup:
Til toppen