EBKPhoneMenuIcon
HUSE HVOR FAMILIER TRIVES
www.ebk.dk »

PRIVATLIVS- OG COOKIEPOLITIK

Privatlivs- og cookiepolitik EBK HUSE A/S.

Din datasikkerhed er vigtig for os. I vores privatlivs- og cookiepolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine data.


EBK HUSE AS/S er dataansvarlig for de oplysninger, vi indsamler om dig og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Virksomhedens kontaktperson omkring opbevaring af personoplysninger er Dorthe Bærentzen, tlf. 58560400. Du kan også sende en mail på persondata@ebk.dk, hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af personoplysninger.

Behandling af persondata

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores websites, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bestiller brochure, tilbud eller downloader vores prisliste, eller hvis du i øvrigt retter henvendelse til os via kontaktformularer eller deltager i konkurrencer og undersøgelser. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering samt de sider, du klikker på.  Endvidere indsamler og behandler vi de data, som du selv indtaster på vores hjemmeside f.eks. navn, telefonnummer, e-mail og adresse. I forbindelse med bestilling af tilbud gælder det derudover informationer som ønsket hustype, byggebudget og byggeadresse.

Formål

Oplysningerne bruges til at kunne levere de services, som du har efterspurgt som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev, udarbejde tilbud mv. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold samt målrette annoncering.

 Eksempel:

  • Opfyldelse af lovkrav
  • Opfyldelse af din anmodning om tilbud på produkter og tjenester
  • Forbedring af vores produkter og tjenester
  • Tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig
  • Administration af din relation til os

Dataminimering

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at indsamle og opbevare for vores forretningsdrift. Typen og omfanget af de persondata som vi behandler, kan også være nødvendige for at opfylde en kontrakt eller en anden retlig forpligtelse.  

Data holdes ajour

Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os, hvis dine data er ukorrekte, eller hvis der er relevante ændringer i dine data. Du kan benytte kontaktoplysningerne ovenfor til at meddele os dine ændringer, så sørger vi for at opdatere dine persondata.

Periode for opbevaring 

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Samtykke

Dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrev er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at afmelde det nederst i nyhedsbrevet. Brug kontaktoplysningerne ovenfor, hvis du ønsker yderligere oplysninger eller ønsker at trække øvrige samtykker tilbage.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, din geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Brug af cookies” nedenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til deres egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. 

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Brug af cookies

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at målrette annoncering. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

- Google Analytics 

- Google Adwords 

- Facebook Pixel

- Hotjar

- Pinterest

Sikkerhed

Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Dine rettigheder

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet.

Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, ikke længere er relevante eller hvis du trækker dit samtykke tilbage, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Du har også mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan også gøre indsigelse mod vores videregivelse af dine data til markedsføringsformål. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata. 

Du har mulighed for at benytte dig af dataportabilitet, hvis du ønsker dine oplysninger flyttet til en anden dataansvarlig eller databehandler.

Vi sletter af egen drift dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til.

Benyt dig i alle tilfælde af kontaktoplysningerne øverst.

Dette websted ejes af EBK HUSE A/S, CVR-nr. DK 41961716, opdateret den 23/5-2018


 


 

 

Vores kunder siger...
Ikon:
Testemopnials-EBK
Testimonials-Overskrift:
Testemonials-Udtalelse:
”Selvom der er masser af charme og hygge ved et ældre sommerhus, er det ikke fedt at skulle bruge sin ferie på at renovere og vedligeholde.”
Testemonials-Kundenavn:
Allan Nielsen
Ikon:
Testemopnials-EBK
Testimonials-Overskrift:
Testemonials-Udtalelse:
”Vi kiggede bevidst efter et sommerhus med lav vedligeholdelse og ingen uventede omkostninger.”
Testemonials-Kundenavn:
Ole Møller Andersen
Ikon:
Testemopnials-EBK
Testimonials-Overskrift:
Testemonials-Udtalelse:
”Vi troede, vi skulle renovere. Men sikke en opgave! Hele tiden forhindringer og spørgsmål, der skabte en enorm usikkerhed. Det var utroligt opslidende. Efter et par år med nytteløse møder med flere arkitekter valgte vi at fjerne det gamle og bygge et nyt, nøglefærdigt hus fra EBK. Herefter gik det stærkt.”
Testemonials-Kundenavn:
Bettina Nygaard
Ikon:
Testemopnials-EBK
Testimonials-Overskrift:
Testemonials-Udtalelse:
”Vi har haft fuld tillid til hele processen og sidder tilbage med følelsen af et absolut fornuftigt og godt køb.”
Testemonials-Kundenavn:
Ole Møller Andersen
Ikon:
Testemopnials-EBK
Testimonials-Overskrift:
Testemonials-Udtalelse:
”Fra vi skrev under er alt forløbet præcis som aftalt – og jeg må indrømme, at jeg havde store forventninger.”
Testemonials-Kundenavn:
Ivan Eltoft Nielsen
Ikon:
Testemopnials-EBK
Testimonials-Overskrift:
Testemonials-Udtalelse:
”Alt var transparent og solidt gennemarbejdet.”
Testemonials-Kundenavn:
Grete Westh
Ikon:
Testemopnials-EBK
Testimonials-Overskrift:
Testemonials-Udtalelse:
”Alt kører fra du sætter din underskrift. De er vildt professionelle. Så du kan blot nyde livet, mens andre har alle bekymringerne og bygger for dig.”
Testemonials-Kundenavn:
Anders Nygaard
Ikon:
Testemopnials-EBK
Testimonials-Overskrift:
Testemonials-Udtalelse:
”Vi har følt os trygge hele vejen i processen og altid fået hurtige svar. Selv håndværkerne sendte os løbende billeder af byggeriet. Alt har været meget professionelt.”
Testemonials-Kundenavn:
Allan Nielsen
Ikon:
Testemopnials-EBK
Testimonials-Overskrift:
Testemonials-Udtalelse:
”Man hører ofte om byggeprocesser, der går galt. Hvor parterne taler forbi hinanden og fejl opstår. Her har der været en god dialog hele vejen og ingen kedelige overraskelser. Alt er gået lige efter bogen, og vi har fået svar på alt.”
Testemonials-Kundenavn:
Bjarne Crone Mortensen
Ikon:
Testemopnials-EBK
Testimonials-Overskrift:
Testemonials-Udtalelse:
”Hele processen har været imponerende. Der er blevet taget hånd om alle detaljer – og håndværkerne støvsugede nærmest hele grunden efter sig.”
Testemonials-Kundenavn:
Ole Møller Andersen
Ikon:
Testemopnials-EBK
Testimonials-Overskrift:
Testemonials-Udtalelse:
”Vi valgte en totalløsning, hvor vi fik EBK til at stå for det hele. De ryddede det gamle hus og tog sig af alt i processen. Fra vi skrev under er alt forløbet præcis som aftalt – og jeg må indrømme, at jeg havde store forventninger.”
Testemonials-Kundenavn:
Ivan Eltoft Nielsen
Ikon:
Testemopnials-EBK
Testimonials-Overskrift:
Testemonials-Udtalelse:
”Vi faldt for muligheden for at customize et typehus af træ. Det var lige os.”
Testemonials-Kundenavn:
Tina Lund
Ikon:
Testemopnials-EBK
Testimonials-Overskrift:
Testemonials-Udtalelse:
”Vi har fået opfyldt vores drøm om dansk design og fleksibilitet i indretningen.”
Testemonials-Kundenavn:
Tina Lund
Ikon:
Testemopnials-EBK
Testimonials-Overskrift:
Testemonials-Udtalelse:
”Vi besøgte en masse prøvehuse hos forskellige husfirmaer. Men hos EBK mærkede vi med det samme en ægte interesse. De lyttede til vores idéer og vores drømme. Derfor var vi slet ikke i tvivl om, at de var det rette match for os.”
Testemonials-Kundenavn:
Pia Søndergaard
Ikon:
Testemopnials-EBK
Testimonials-Overskrift:
Testemonials-Udtalelse:
”Arkitekten tog udgangspunkt i en grundskitse, men tegnede så en unik løsning til os. Han havde overblik over en masse detaljer, der gjorde resultatet tusinde gange bedre end, vi havde forestillet os.”
Testemonials-Kundenavn:
Esther Andersen
Ikon:
Testemopnials-EBK
Testimonials-Overskrift:
Testemonials-Udtalelse:
”Der er en rigtig god planløsning i husene fra EBK – og vi har sammenlignet med alle.”
Testemonials-Kundenavn:
Karin og Peter
Ikon:
Testemopnials-EBK
Testimonials-Overskrift:
Testemonials-Udtalelse:
”Vi kunne godt lide den enkle og funktionelle stil – og prisen var virkelig attraktiv.”
Testemonials-Kundenavn:
Arne West
Ikon:
Testemopnials-EBK
Testimonials-Overskrift:
Testemonials-Udtalelse:
”Indretningsrådgiveren var virkelig dygtig. Hun gav kvalificeret modspil og sørgede for, at der var en rød tråd i det look, vi ønskede os. Hun var en stor inspirationskilde og er årsagen til at vi har fået den fine balance mellem lethed og nostalgi.”
Testemonials-Kundenavn:
Karin og Peter
Ikon:
Testemopnials-EBK
Testimonials-Overskrift:
Testemonials-Udtalelse:
”Jeg elskede deres showroom, hvor jeg kunne få lov til at fornemme materialerne. Se de forskellige typer af brædder og fliser. Mærke de forskellige håndtag på skufferne. Og så videre. Det gjorde beslutningsprocessen meget lettere.”
Testemonials-Kundenavn:
Tina Lund
Ikon:
Testemopnials-EBK
Testimonials-Overskrift:
Testemonials-Udtalelse:
”De er utroligt gode til at guide dig undervejs.”
Testemonials-Kundenavn:
Anders Nygaard
Ikon:
Testemopnials-EBK
Testimonials-Overskrift:
Testemonials-Udtalelse:
”Vi skrev under i oktober og håbede på, at huset var klar sommeren efter. Men allerede i januar fik vi at vide, at huset var færdigt. Vi var målløse.”
Testemonials-Kundenavn:
Allan Nielsen
Ikon:
Testemopnials-EBK
Testimonials-Overskrift:
Testemonials-Udtalelse:
”Alt kørte problemfrit - det har været den letteste og bedste proces. Håndværkerne var også altid imødekommende, hvis vi kom uanmeldt forbi. Det var sådan en fornøjelse at se, hvordan de behandlede vores hus med pertentlighed og respekt.”
Testemonials-Kundenavn:
Bettina Nygaard
Ikon:
Testemopnials-EBK
Testimonials-Overskrift:
Testemonials-Udtalelse:
”Hos EBK får du virkelig en effektiv byggeproces og et arkitekttegnet sommerhus til en rimelig pris.”
Testemonials-Kundenavn:
Ivan Eltoft Nielsen
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
BRUG FOR OVERBLIK?
Action - Tekst:
Få vores brochure med priser og al den information du skal bruge
Samlet link-Popup:
Til toppen