www.ebk.dk >

PRIVATLIVS- OG COOKIEPOLITIK

Privatlivs- og cookiepolitik EBK HUSE A/S.

Din datasikkerhed er vigtig for os. I vores privatlivs- og cookiepolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine data.


EBK HUSE AS/S er dataansvarlig for de oplysninger, vi indsamler om dig og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Virksomhedens kontaktperson omkring opbevaring af personoplysninger er Dorthe Bærentzen, tlf. 58560400. Du kan også sende en mail på persondata@ebk.dk, hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af personoplysninger.

Behandling af persondata

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores websites, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bestiller brochure, tilbud eller downloader vores prisliste, eller hvis du i øvrigt retter henvendelse til os via kontaktformularer eller deltager i konkurrencer og undersøgelser. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering samt de sider, du klikker på.  Endvidere indsamler og behandler vi de data, som du selv indtaster på vores hjemmeside f.eks. navn, telefonnummer, e-mail og adresse. I forbindelse med bestilling af tilbud gælder det derudover informationer som ønsket hustype, byggebudget og byggeadresse.

Formål

Oplysningerne bruges til at kunne levere de services, som du har efterspurgt som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev, udarbejde tilbud mv. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold samt målrette annoncering.

 Eksempel:

  • Opfyldelse af lovkrav
  • Opfyldelse af din anmodning om tilbud på produkter og tjenester
  • Forbedring af vores produkter og tjenester
  • Tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig
  • Administration af din relation til os

Dataminimering

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at indsamle og opbevare for vores forretningsdrift. Typen og omfanget af de persondata som vi behandler, kan også være nødvendige for at opfylde en kontrakt eller en anden retlig forpligtelse.  

Data holdes ajour

Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os, hvis dine data er ukorrekte, eller hvis der er relevante ændringer i dine data. Du kan benytte kontaktoplysningerne ovenfor til at meddele os dine ændringer, så sørger vi for at opdatere dine persondata.

Periode for opbevaring 

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Samtykke

Dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrev er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at afmelde det nederst i nyhedsbrevet. Brug kontaktoplysningerne ovenfor, hvis du ønsker yderligere oplysninger eller ønsker at trække øvrige samtykker tilbage.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, din geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Brug af cookies” nedenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til deres egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. 

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Brug af cookies

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at målrette annoncering. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

- Google Analytics 

- Google Adwords 

- Facebook Pixel

-Hotjar

Sikkerhed

Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Dine rettigheder

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet.

Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, ikke længere er relevante eller hvis du strækker dit samtykke tilbage, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Du har også mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan også gøre indsigelse mod vores videregivelse af dine data til markedsføringsformål. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata. 

Du har mulighed for at benytte dig af dataportabilitet, hvis du ønsker dine oplysninger flyttet til en anden dataansvarlig eller databehandler.

Vi sletter af egen drift dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til.

Benyt dig i alle tilfælde af kontaktoplysningerne øverst.

Dette websted ejes af EBK HUSE A/S, CVR-nr. DK 41961716, opdateret den 23/5-2018


 


 

 

BYT-TIL-NYT!
Udskift det gamle hus med et nyt
Vi er BYT-TIL-NYT specialister og gør det nemt for jer. Vi river det gamle hus ned, indhenter tilladelser, fjerner affaldet og bygger det nye hus, præcis som I vil have det.
Læs om BYT-TIL-NYT-konceptet
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
Til toppen