www.ebk.dk >

 

Annekset tilpasset individuelt for den enkelte familie 

Det er vigtigt for os at kende jeres ønsker og hvad I tænker funktionen skal være i jeres nye anneks.

Et anneks kan spænde lige fra opbevaring af haveredskaber til en hyggelig legehule for børn/børnebørn eller det kan være den ”ekstra” bolig der lige præcis er brug for når hele familien skal samles.

Jeres anneks kan opføres i den stil og det design som jeres eksisterende fritidshus. Vores arkitekter hjælper gerne med hvor på grunden det evt. kunne være mest hensigtsmæssigt, at placere jeres nye bygning.

 

 
Kontakt Bob Borella på tlf. 5856 0420 eller bb@ebk.dk.


 

 


5617 Anneks udført med tagpap & listedækning

  

5847 rødt anneks

5847 anneks opført med god plads til opbevaring i tørt frostfrit miljø.
 

5600_057 anneks

5600-057 Enkelt udført i stil med eksisterende hus og udnyttes b.la. i dag af børnebørn til leg, ophold og overnatninger.


5600-059 Eksklusivt anneks med et look der spejler sig i hovedhuset. Udført med to soveværelser, badeværelse og entre. 

 

 
Vil du vide mere?
Ring 5856 0400
Vi kan også ringe dig op på det tidspunkt der passer dig bedst
Gå til kontaktformular
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
SubmenuIconWhite
Til toppen