Billede til rotator:
DK Overskrift:
Nyligt afsluttede projekter
Overskrift 2:
Se før- og efterbilleder og læs hvad kunderne siger
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Til- eller ombygning til dit eksisterende hus
Overskrift 2:
Hvis pladsen er blevet for trang eller dit hus trænger til nyt liv
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Carporten til dit hus
Overskrift 2:
Skal der være plads til en eller to biler, skal der være indbygget redskabsrum
eller er det blot en overdækning til bilen?
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Annekser / Udhuse
Overskrift 2:
Annekset tilpasset din familie og dit hus- eller måske et nyt udhus eller værksted?
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Forsikringsskader
Overskrift 2:
Hvis uheldet er ude, kommer EBK dig til undsætning

Trænger dit hus til fornyelse? - Vi er eksperter i Til- og ombygninger.

Til- og ombygning, moderniseringer og vedligeholdsopgaver

Er fritidshuset eller sommerhuset blevet for trangt eller kunne I bare godt tænke jer at give jeres hus et nyt og mere moderne udtryk, så er EBK eksperter i tilbygning og ombygning. Da vi ligger inde med alle tegninger og materialebeskrivelser på alle vores byggesager gennem tiden, kan det være en stor fordel at lade os hjælpe - herunder også forsikringsskader.

 

Udover til- og ombygningsopgaver udfører vi også forskellige moderniserings- og vedligeholdelsesopgaver, som fx nyt køkken/bad, træterrasser, carport, udhus, gæsteanneks eller udskiftning af vinduer, VELUX ovenlys, tag og facader. - Eller måske grønne og energivenlige løsninger.


Nye lånemuligheder for eksisterende sommerhusejere
En ændring i lovgivningen pr. 1. maj 2017, gør der muligt for eksisterende sommerhusejere, der i dag har en realkreditbelåning på 60 %, at tage et tillægslån i sommerhuset og låne op til de nu mulige 75%. Det er en oplagt mulighed, hvis man gerne vil give sit sommerhus lidt mere end den klassiske forårsrengøring, fx få sat nye vinduer i eller på anden måde give huset en kærlig hånd.
En modernisering af sommerhuset vil både være til glæde for dig, mens du ejer sommerhuset, men vil også øge sommerhusets værdi hvis du skal sælge.

Spørg EBK, hvis I ønsker en professionel løsning!  

 

Du finder os på:

Elmedalsvej 14, 4200 Slagelse 


Projektchef 
Bob Borella SH


Bob Borella

Tlf. 5856 0420
bb@ebk.dk

Arkitekt
Sanne Solander


Sanne Solander

Tlf. 5856 0434

ss@ebk.dk

Vil du vide mere? 
Ring 5856 0420
Vi kan hjælpe dig med din til- eller ombygninger - hør hvordan
Send også gerne Bob en mail
Bestil vores brochure og prisliste
Gå på opdagelse og find den arkitektur og indretning der passer dig
Bestil brochure og prisliste
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
SubmenuIconWhite
Til toppen