Tilbygning på eksisterende hus

Rådgivning om tilbygning hvis pladsen er blevet for trang eller et ønske om lidt flere kvadratmeter

Såfremt pladsen er blevet for trang eller ønsker I blot lidt flere kvadratmeter, er der rigtig gode muligheder hos EBK.
 
Hos EBK kan I få den nødvendige rådgivning i forhold til mulighederne omkring en tilbygning. Hør om muligheden for at bygge til dit eksisterende hus i forhold til byggelinjer, strandskel, bebyggelsesprocent og meget andet.
 
Da en udvidelse af det beboede areal kræver byggetilladelse fra kommunen, kan EBK tilbyde at stå for ansøgningen på jeres tilbygning inkl. de nødvendige tegninger der kræves.

Arkitektur og rådgivning

En tilbygning skal arkitektonisk hænge sammen med den eksisterende del og samtidig være bygbar. Alle huse er forskellige fra hinanden og ligger forskelligt placeret på den enkelte grund i forhold til verdenshjørner og udsigt. Derfor skal det enkelte projekt behandles objektivt og med åbent sind. Vores arkitekter og byggeledere har stor erfaring inden for dette og går ind i det enkelte projekt med en stor ballast fra mange tidligere til- og ombygninger. Det sikrer jer en korrekt rådgivning undervejs i et byggeprojekt.

Økonomi og budget

Allerede i planlægningsfasen bør I gøre jer nogle tanker omkring økonomien i et projekt. Som udgangspunkt kan man regne med 15.000-20.000,- kr. pr. m² for almindelige rum.
Skal der også være køkken og badeværelse, vil man være på den anden side af 25.000,- kr. pr. m², da der i disse rum, er flere fordyrende tekniske installationer.
 
For at komme frem til en fast pris skal der ligge et færdigt projekt på tilbygningen, med tegninger, beskrivelser og materialevalg.
 
EBK anbefaler Opstartspakken der giver jer et færdigt myndighedsprojekt, entreprisebeskrivelse, samt tilbud på det konkrete projekt.
 
Kontakt Bob Borella på tlf. 5856 0420 eller bb@ebk.dk.

 
 

Eksisterende EBK-hus med tilbygningUdbygning til ældre villaTilbygget redskabsskur
Bestil vores brochure og prisliste
Gå på opdagelse og find den arkitektur og indretning der passer dig
Bestil brochure og prisliste
Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
SubmenuIconWhite
Til toppen